Doe Café, de Bron Groenlo

door | Particulieren

Doe Café Groenlo in Cultureel Centrum de Bron:
Het Doe Café is een creatieve werkplaats voor alle leeftijden. Er worden veel nieuwe en interessante activiteiten en workshops georganiseerd voor kinderen maar zeer zeker ook voor ouderen. Het idee is tevens om combinaties te maken. Er zijn mogelijk ouderen die een hele leuke, wellicht unieke hobby of ambacht hebben en dat willen overdragen aan de jeugd. Zo wordt getracht bepaalde technieken, hobby’s en ambachten te behouden.
Bij deze initiatieven is het de insteek om te proberen ouderen uit hun isolement te halen, naar de Bron te laten komen om een gezellige morgen, middag of avond te hebben, met als belangrijkste doel anderen te ontmoeten maar ook om lekker even creatief bezig te zijn. De diversiteit aan workshops die aangeboden wordt zijn echter bedoeld voor alle leeftijden en kunnen op door deelnemers gewenste dagen en tijdstippen gegeven gaan worden. Er wordt dus zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Wat Online WegWijs voor het Doe Café heeft betekend:
Online WegWijs organiseert voor het Doe Café een tweewekelijkse cursus voor smartphones en tablets. De cursusreeks is bedoeld voor ouderen die graag meer te weten willen komen over hun tablet of smartphone. Aan de hand van interessante thema’s die behandeld zullen worden tijdens de lessen proberen wij de cursisten wegwijs te maken met hun mobiele apparaat.

www.debrongroenlo.nl