Onze klanten

We zijn trots op wat onze klanten over ons vertellen.

Eerdere ervaringen met ontwerpers hadden me geleerd dat me ‘laten helpen met mijn site’ vooral betekende dat ik a: heel veel geld kwijt was, b: er vooral zelf erg veel tijd in moest steken, en c: dan nog niet had wat ik eigenlijk wilde. Online Wegwijs doet het anders! Vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat ik écht geholpen werd, dat ik niet lastig was als ik vragen stelde en dat er begrepen werd wat ik bedoelde.

Supersnel en vriendelijk antwoord op al mijn e-mails en een top resultaat! Ik wil Online Wegwijs aan iedereen aanbevelen die met zijn of haar site in zijn maag zit. Alsof deze jongens kleermakers zijn die het perfecte jasje zó te voorschijn toveren, en ‘m dan ook nog voor je op maat maken! Al met al een fijne ervaring, en ze zijn nog lang niet van me af :).

Rosanne van der Laarse

Eigenaar, De kinder- en opvoedcoach

Bent u onze volgende klant? Wij helpen onze klanten met zakelijke oplossingen, van websites tot SEO en van logo tot Social Media.

Onlangs hebben wij van Joep en Tom van Online WegWijs een cursus ‘Social Media voor Ondernemers’ gehad. Dit was voor ons een zeer leerzame en bruikbare cursus waarbij alle aspecten die wij voor ogen hadden aan bod zijn gekomen. Buiten de goede en geduldige uitleg hebben zij ons ook geholpen met het goed inrichten van onze facebook-, LinkedIn- en Twitteraccount en het opleuken / moderniseren van onze website.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zullen bij eventuele vragen in de toekomst over Social Media zeker weer bij ze aankloppen.

Arno van Wees

Vennoot, Wallerbosch Van Wees Administraties

Ik heb de samenwerking met jullie als heel prettig ervaren. Jullie geduld en rust spreken me aan, je weet bij mij het gevoel te creëren dat elke vraag mag en niks dom is. En daarbij niet te veel woorden gebruiken vind ik ook fijn 😉.

En wat ik knap vind is de vertaling die jullie maken van wat ik vertel in een site. Bijvoorbeeld met de foto van de vuurtoren. Daarmee is het een mooi samenspel, ik lever mijn idee en inhoud en met jullie technische ondersteuning wordt het dit resultaat, echt mijn site!

Joske Elsinghorst

Eigenaar, Overal Kansen

Schrijf een recensie