Social Media

Meer weten over Social Media of het helemaal uitbesteden?

De kracht van Social Media

Meer dan driekwart van de Nederlanders kent of gebruikt Facebook, Twitter, LinkedIn of Youtube. Het is niet meer weg te denken. Daardoor is het ook een markt om (potentiële) klanten te bereiken. Echter gebruikt maar een kleine groep mkb’ers Social Media actief voor zijn of haar bedrijf, blijkt uit onderzoek onder ruim 1200 ondernemers. Wilt u ook graag een boost geven aan het gebruik van Social Media voor uw onderneming?

Een cursus volgen?

Onze cursus is speciaal opgezet voor ondernemers die Social Media op een effectieve wijze willen inzetten voor hun bedrijf. Aandacht verwerven voor je bedrijf en/of product is vaak duur via kanalen als radio, krant en tv. Daarbij is het lastig om duurzaam contact te maken met klanten via deze kanalen. Via Social Media kun je snel een groot publiek bereiken. De kunst is echter wel om het zo in te zetten dat je van je publiek je klanten maakt.  Online Wegwijs helpt u hierbij!

Praktische informatie over onze cursus

Tijdens de cursus zullen alle mogelijkheden die Social Media biedt aan u voorbijkomen, en zullen we op een interactieve wijze deze met u doornemen. Bepaalde onderwerpen zullen extra worden uitgelicht. Hierbij kunt u denken aan: Hoe vergroot ik mijn bereik? Hoe stel ik een sterk bericht op, en zorg ik ervoor dat die gezien wordt?

  • Een compleet verzorgde middag of avond cursus.
  • Kleine groepen, wat zorgt voor persoonlijke begeleiding.
  • De mogelijkheid tot het stellen van uw persoonlijke vragen.
  • Een naslagwerk, zodat u thuis nog even rustig alles kan terugkijken.
  • De mogelijkheid om uw eigen pagina met ons vorm te geven.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Of bekijk eerst wat we nog meer voor u kunnen betekenen. Contact opnemenOnze diensten