Voor particulieren

Begin met een leerzame cursus, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat!

Cursus op locatie

Tijdens de cursus ‘tablet & smartphone voor beginners’ bij Cultureel Centrum de Bron in Groenlo zullen alle onderdelen en mogelijkheden van uw mobiele apparaat worden behandeld. Daarbij is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen. Bepaalde onderwerpen zullen in elk geval aandacht krijgen, zoals: Wat zijn voor mij de beste instellingen? Hoe zorg ik dat ik mijn vakantiefoto’s op de computer krijg? Hoe verstuur ik een mail vanaf mijn tablet of smartphone?

Hulp aan Huis

Een privéles aan huis behoort eveneens tot de mogelijkheden die Online Wegwijs te bieden heeft. Bent u door omstandigheden niet in staat om een van onze groepscursussen bij te wonen of heeft u liever dat wij persoonlijk bij u aan huis komen? Deze dienst is speciaal bestemd voor mensen die behoefte hebben aan een persoonlijke cursus thuis. De door u gekozen cursus zal volledig naar uw wensen worden ingericht en gegeven worden op de door u gewenste locatie.

Onze andere cursussen

Facebook voor beginners

Vrienden, familie, kennissen, ze zitten allemaal op Facebook. Dit is het ideale platform om contact met deze mensen te leggen en te onderhouden. Wilt u graag een begin maken met Facebook of heeft u al een Facebook-account, maar weet u niet waar te beginnen?

Dan biedt de cursus Facebook voor Beginners een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze cursus is enerzijds bedoeld voor mensen die nog niks van Facebook afweten, maar wel graag een begin willen maken. Anderzijds kunt u deelnemen aan deze cursus als u al een begin heeft gemaakt met Facebook, maar graag meer wil weten over het gebruik hiervan.

Internetbankieren voor beginners

Betalen op het internet, tegenwoordig is het heel gewoon. Betalen met de acceptgiro wordt steeds minder vaak gedaan en binnenkort zelfs afgeschaft. Om geld te betalen aan familie, vrienden of via een webwinkel kunt u gebruik maken van internetbankieren. Wij leggen dit stap voor stap uit en belichten de risico’s hiervan. Wilt u binnenkort zelf beginnen met online betalen?

Dan biedt de cursus Internetbankieren voor Beginners een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag willen leren omgaan met online betalen en eveneens alle mogelijkheden willen ontdekken die uw bank u te bieden heeft. Zowel voor mensen die nog niet kunnen internetbankieren, als voor geïnteresseerden die zelf al een klein begin hebben gemaakt met het ontdekken van online betalen is deze cursus opgezet.

Smartphones voor Beginners

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Tegenwoordig gebruikt bijna iedere Nederlander dit apparaat om foto’s te maken, berichtjes te sturen, muziek te luisteren en ook nog heel af en toe om te bellen. Wilt u ook graag weten welke mogelijkheden dit apparaat allemaal aan u te bieden heeft?

Dan biedt de cursus Smartphones voor beginners een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze cursus is bestemd voor voor mensen die enerzijds nog nagenoeg niks afweten van het gebruik van de smartphone, maar die zeker graag de basis van dit apparaat willen beheersen. Anderzijds is de cursus bedoeld voor geïnteresseerden die zelf al een begin hebben gemaakt met het ontdekken van deze smartphone, maar graag nog meer te weten willen komen over de mogelijkheden die het te bieden heeft.

Tablet voor Beginners

Uit onderzoek blijkt dat Nederland het hoogste percentage mensen heeft dat gebruikt maakt van een tablet. Bovendien zien we dat ook zorgaanbieders steeds vaker een tablet aanbieden aan hun cliënten om zo op afstand contact te kunnen houden. Wilt u ook graag weten welke mogelijkheden dit apparaat allemaal aan u te bieden heeft?

Dan biedt de cursus tablet voor beginners een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze cursus is bestemd voor voor mensen die enerzijds nog nagenoeg niks afweten van het gebruik van hun tablet, maar die zeker graag de basisprincipes van de tablet willen beheersen. Anderzijds is de cursus bedoeld voor geïnteresseerden die zelf al een begin hebben gemaakt met het ontdekken van hun tablet, maar graag nog meer te weten willen komen over de mogelijkheden die het te bieden heeft.

Whatsapp voor Beginners

Met minimaal 9,4 miljoen actieve gebruikers is Whatsapp de meest gebruikte app in Nederland. Daarbij beschikt al 9 op de 10 smartphonebezitters over deze populaire communicatie-app. Wilt u ook graag op een vlotte manier in contact komen met uw vrienden en/of familie?

Dan biedt de cursus Whatsapp voor Beginners een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag willen leren omgaan met deze app en eveneens alle mogelijkheden willen ontdekken die Whatsapp te bieden heeft. Zowel voor mensen die nog niks afweten van Whatsapp, als voor geïnteresseerden die zelf al een klein begin hebben gemaakt met het ontdekken van Whatsapp is deze cursus opgezet.

Hulp bij computerproblemen

Online WegWijs biedt ook de mogelijkheid tot hulp aan uw computer. Computerproblemen zijn er in allerlei soorten en maten, vaak zorgen ze voor grote irritatie en zijn ze niet gemakkelijk op te lossen. Hebt u last van virussen, start uw computer traag op, of is er een ander mankement aan uw computer of laptop?

Dan biedt onze hulp aan uw computer een uitkomst voor u!

Iets voor u?
Deze dienst is opgezet voor mensen die problemen ondervinden met hun computer of laptop waardoor deze niet meer functioneert zoals hij eerder deed. Deze hulp zal altijd plaatsvinden wanneer u er zelf ook bij bent en wordt ook gegeven op een door u gewenste locatie.

Contact opnemen

We geven u graag vrijblijvend meer informatie over onze cursussen en diensten. Wilt u graag meer weten over ons particuliere aanbod? Bel dan onze specialist particulieren!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Of bekijk eerst onze zakelijke oplossingen. Contact opnemenOnze diensten