Wie we zijn

Online succes behalen, daar gaan we voor!

Tom Schuurmans

Tom Schuurmans

Specialist ondernemers

Joep Doppen

Joep Doppen

Specialist beginners

Wij zijn Online Wegwijs

Online WegWijs is medio 2015 opgericht door Tom Schuurmans en Joep Doppen. Door onze affiniteit met social- en multimedia, de kennis van (web)design en onze ervaring als bijlesdocent bracht ons ertoe om de krachten te gaan bundelen. Dit legde de basis voor het ontstaan van Online WegWijs.

Dit is waarom u voor ons moet kiezen

Online Wegwijs werpt een analytische en frisse blik op de online activiteiten van uw bedrijf. Een blik die zowel gericht is op de klant van vandaag, als die van morgen. Wij merken vaak dat deze online kansen niet worden aangegrepen, en dat vinden we jammer. Want de digitale wereld biedt talloze mogelijkheden die uw bedrijf kunnen laten groeien.

Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat u bezig kunt zijn met uw passie, namelijk ondernemen. We houden daarom de lijntjes kort en werken erg persoonlijk, zodat u als ondernemer weinig tijd verspilt.

Wij zijn Online Experts

Online WegWijs helpt ondernemers met het verbeteren van hun online aanwezigheid. Bijvoorbeeld met het ontwerpen van een geoptimaliseerde website, het inzetten van de juiste Social Media en het opbouwen van een goede vindbaarheid in Google. We maken hierbij constant gebruik van de laatst beschikbare technieken, om u het beste eindresultaat te kunnen garanderen.

90+ tevreden klanten

6 jaar ervaring

3 werklocaties

300+ koppen koffie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!